Lehdistötiedote: Netinnopeustesti.fi laajentaa toimintaansa ostaen Infonet.fi ja Seniorinetti.fi -verkkosivustot

Julkaisupäivä: 29. elokuuta 2023
Netinnopeustesti.fi, Suomen johtava netin nopeuden mittaamiseen erikoistunut palveluntarjoaja, ilmoittaa tänään olevansa lopullisissa neuvotteluissa Infonet.fi ja Seniorinetti.fi -verkkosivustojen ostamiseksi. Kauppa vahvistaa Netinnopeustesti.fi:n asemaa digitaalisen palvelun tarjoajana ja monipuolistaa sen palveluvalikoimaa.

Strateginen laajentuminen

Ostamalla Infonet.fin ja Seniorinetti.fin, Netinnopeustesti.fi pyrkii tarjoamaan entistä laajemman ja monipuolisemman palvelukokonaisuuden. Infonet.fi, joka on erikoistunut tietotekniikkaan ja digitaalisiin uutisiin, tukee Netinnopeustesti.fi:n missiota tarjota käyttäjille luotettavaa ja ajantasaista tietoa internetin käytöstä. Seniorinetti.fi puolestaan tarjoaa arvokkaita resursseja ikääntyneemmille käyttäjille, joka on kasvava ja tärkeä asiakasryhmä digitaalisessa maisemassa.

Synergiaetuja ja palveluinnovaatioita

Kauppa mahdollistaa erilaisten palveluinnovaatioiden kehittämisen ja toteuttamisen. Esimerkiksi internet-nopeustestien ja digitaalisen tiedonvälityksen yhdistäminen voi johtaa uusiin, käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin, jotka auttavat ihmisiä navigoimaan yhä monimutkaisemmaksi käyvässä digitaalisessa maailmassa.

Käyttäjäkokemuksen parantaminen

Infonet.fi:n asiantuntemus ja laaja uutissisältö tuovat lisäarvoa Netinnopeustesti.fi:n nykyisille ja tuleville käyttäjille. Seniorinetti.fi taas tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä palveluita erityisesti ikääntyneemmille käyttäjille, jotka saattavat tarvita lisäapua ja tukea digitaalisten palveluiden käytössä.

Tulevaisuuden näkymät

Kaupan myötä Netinnopeustesti.fi aikoo investoida edelleen palveluidensa kehittämiseen ja laajentaa toimintaansa. Yrityksen tavoitteena on tulla kattavaksi informaatio- ja palveluportaaliksi, joka palvelee eri ikäryhmiä ja tarpeita.

Tietoa Netinnopeustesti.fi:stä

Netinnopeustesti.fi on perustettu vuonna 2023, ja se on nopeasti noussut Suomen johtavaksi palveluksi internet-yhteyksien nopeuden mittaamiseen. Yritys tarjoaa luotettavaa, käyttäjäystävällistä ja ilmaista palvelua, joka auttaa sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ymmärtämään paremmin nettiyhteyksiensä laatua ja suorituskykyä. Tuhannet suomalaiset ovat hyödyntäneet Netinnopeustesti.fi:n palveluita varmistaakseen, että heidän yhteytensä ovat riittävän nopeita ja luotettavia nykypäivän digitaalisessa ympäristössä.

Toiminnan ytimessä on jatkuva pyrkimys parantaa ja optimoida palveluita käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Netinnopeustesti.fi on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista, ajantasaista ja helppokäyttöistä palvelua, mikä onkin yksi syy yrityksen kasvavaan suosioon ja luotettavuuteen.

Netinnopeustesti.fi on voittanut useita alaan liittyviä palkintoja ja tunnustuksia, ja se on usein esiintynyt mediassa asiantuntijana internet-nopeuksia ja -teknologioita koskevissa kysymyksissä. Yritys tekee yhteistyötä monien teleoperaattorien, teknologiayritysten ja kuluttajajärjestöjen kanssa varmistaakseen, että se voi tarjota ajantasaisimmat ja tarkimmat tiedot ja palvelut käyttäjilleen.

Ostamalla Infonet.fi:n ja Seniorinetti.fi:n, Netinnopeustesti.fi ottaa jälleen askeleen kohti visiotaan olla paitsi Suomen johtava internet-nopeuden mittaaja, myös laajempi digitaalinen palveluntarjoaja, joka pystyy palvelemaan eri ikäryhmiä ja erilaisia käyttäjäkuntia entistä paremmin.

Yhteystiedot

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Maija Virtanen, Viestintäjohtaja
Netinnopeustesti.fi
Sähköposti: maija.virtanen@netinnopeustesti.fi
Puhelin: +358 40 123 4567

Lisätietoja Netinnopeustesti.fi:stä, Infonet.fi:stä ja Seniorinetti.fi:stä on saatavilla yritysten verkkosivuilta.

Netinnopeustesti.fi – Nopeampi netti, parempi elämä.